Novemberbolaget fokuserar på lösningar och inte på produkter.

Vi strävar alltid efter att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder och det kommer alltid att vara viktigast för oss.

Det innebär att vi håller oss så fabrikatsoberoende som möjligt, för att säkerhetsställa att vi kan erbjuda dig som kund de bästa lösningarna & de bästa produkterna.

Novemberbolaget erbjuder: Utbildningar / seminarium, Behovsanalys, Systemdesign, Produkter, Support till konsult under projektering, Support till installatör under installationen, Driftsättning & Underhåll.

 

Vi har en gedigen erfarenhet och har utfört projekt från klassrum till internationell flygplats och allt där emellan

Vi jobbar i en bransch där företag försöker få sina produkter att passa till kunderna men det borde vara tvärt om. Produkterna borde anpassas efter kunderna och deras behov. Det är med den filosofin som Novemberbolaget grundades. Vi erbjuder de bästa lösningarna och visar kunder möjligheterna med ett styrsystem. För oss är styrsystemet ett verktyg för att öka välmående, spara energi och bidra till en bättre arbetsmiljö. 

Här på våran hemsida kan vissa produkter köpas men vi använder oss av fler leverantörer och lösningar så om du har ett projekt så är du välkommen att kontakta oss!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.