Utbildning

Vi lär dig hantera ditt styrsystem

Efter många års erfarenhet inom stora koncerner/leverantörer av olika styrsystem och hundratals kundmöten har vi förstått att många är missnöjda med sina styrsystem - av den enkla anledningen att man inte förstår dem. 

När vi startade Novemberbolaget var en av våra viktigaste målsättningar att ändra på detta.

Vi på Novemberbolaget är inte bara specialister inom styrteknik och utbildar oss kontinuerligt för att ligga i framkant inom tekniken - vi utbildar även dig i ditt nya styrsystem. Vi har sedan start utbildat många fastighetsskötare och driftstekniker och detta är en av våra absoluta styrkor och otroligt uppskattat av våra kunder.

När vi designar och programmerar ett styrsystem så gör vi det alltid så pass användarvänligt att vem som helst ska kunna integrera enkelt med systemet i vardagen. Som en del av vår helhetslöning erbjuder vi utbildning till personalen som ska hantera systemet. Utbildningen sker i dina lokaler och du får lära dig ditt styrsystem och de funktionerna som produkterna levererar. 

Möjligheterna med ett styrsystem är fantastiska och kan underlätta det dagliga arbetet för en fastighetsskötare markant. Visste du tex att det finns funktioner i styrsystemet där du kan se livslängden på en armatur och när den behöver bytas ut. Den innebär att du kan beställa en ny produkt innan den gamla slutar fungera, vilket både spar dig tid och gör dina hyresgäster nöjda och glada. 

Genom att via styrsystemet kunna kontrollera dessa typer av funktioner i en byggnad kan du alltid ligga steget före, vilket gör styrsystemet till en lönsam investering både ekonomiskt och tidsmässigt.
JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.