Partner

Vårt mål är att vara din givna teknikpartner när du ska arbeta med styrsystem!

Vi strävar efter långsiktiga relationer med Elinstallatörer, Konsulter och Fastighetsägare där vi tillsammans utforskar möjligheterna inom projektet, utbyter kunskaper och bollar ideer.

Vi vet att du har spännande, roliga, utmanande & tidskrävande projekt och det är något som vi gärna hjälper dig med!

Tillsammans med dig och en eventuell slutkund tar vi fram ett koncept och en systemdesign för just ditt projekt och dina behov. När projektet sedan förverkligas har ni full support av oss och vi kan även hjälpa till med programmering och projektledning när det önskas. 

Även om du vet precis vad du vill ha eller om du söker någon som kan komma med inspirerande lösningar så kan vi bidra till ditt projekt. Vi hjälper till med alltifrån rum till stora fastigheter.

Vi har gedigen kunskap av olika styrsystem, produkter och Human Centric Lighting. Vi har ett omfattande nätverk av leverantörer in inom styrsystem och hjälper dig att få tag på de produkter och lösningar som ditt projekt fodrar. I vår webbshop kan du handla ett urval av de varumärken och produkter vi jobbar med. Hittar du inte de produkter du söker - säg till så hjälper vi dig!

Partnerprogram 

Gå med i vårt Partnerprogram och få fördelar

Kontakta oss för mer information!

Återförsäljare 

Önskar du att bli återförsäljare för hela eller delar ur vårat sortiment?

Kontakta oss för mer information!
JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.