Systemdesign

Skräddarsydd systemdesign baserat på dina önskemål och behov 

Inget projekt vi tar oss an är det andra likt och desamma gäller lösningarna vi skapar.

Med en övergripande behovsanalys går vi igenom och analyserar alla aspekter och funktioner du önskar av ditt styrsystem och hur det ska optimera funktionerna i din fastighet. 

Vilka funktioner är viktiga? Finns det funktioner som ni kanske inte har tänkt på?  Hur ska ni använda fastigheten?  Vad vill ni uppnå?  Hur vill ni integrera med styrsystemet? Hur mycket tid vill ni lägga på underhåll? Vilka funktioner vill ni automatisera?  Hur ser visionen över det ultimata slutresultatet ut? Vi hjälper dig att nå dit!

Många av våra kunder har lite eller ingen erfarenhet av styrsystem och dess möjligheter. En del har forskat och läst på lite mer och bildat sig en uppfattning om vilket styrsystem och produkter de behöver. Efter behovsanalysen blir lösningen inte sällan helt annan än vad kunden föreställt sig från början. 

För att säkerställa att lösningen är optimal sätter vi upp en identisk minimiljö där vi testar produkterna för ditt projekt, innan installatören påbörjar själva installationsarbetet .

Genom att göra en noggrann behovsanalys kan vi garantera dig att du får den lösningen du vill ha och behöver.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.