Human Centric Technology

Novemberbolaget fokuserar på lösningar och inte på produkter

Novemberbolaget specialiserar sig på belysning inom integrerade styrsystem för kommersiella fastigheter. Genom en grundläggande behovsanalys rådgör vi dig vilken lösning som är optimal för ditt projekt. Efter dina behov och vision skapar vi en skräddarsydd systemdesign och ett användarvänligt gränssnitt, vi utbildar sedan dig och berörd personal i systemlösningen och dess funktioner.

Vi utbildar oss kontinuerligt inom den nyaste tekniken, testar och granskar fortlöpande leverantörer och produkter för att säkerställa att alltid kunna leverera våra kunder den bästa lösningen. 

För oss är ett styrsystem ett verktyg för att förenkla vår vardag och få oss att må bättre, en långsiktig investering som ska följa byggnadens livscykler och kunna moderniseras med tidens gång. Vi är specialister på att tolka ljusdesign och möjligheterna med ett styrsystem är oändliga. Vi kan integrera styrning inom allt från övervakning till dörrlås, markiser och ventilation.

Genom att anlita Novemberbolaget för ert projekt är ni garanterade tekniska lösningar som är framtidssäkra, användarvänliga och energieffektiva. Våra projekt omfattar styrning i enstaka rum till komplett systemdesign i hela fastigheter inom allt från kontor till ålderdomshem och flygplatser.

Läs mer om våra olika uppdrag här

Vi erbjuder även Utbildningar/Seminarium samt Partnerskap/Support till Konsulter, Elinstallatörer och Arkitekter under projektering och installation.

Vilka är vi?

Vi som äger och driver Novemberbolaget heter Elias och Per. Vi har både arbetat många år för flera stora koncerner inom styrsystem och upplevde svårighet i att kunna leverera optimala lösningar till följd av att vara bundna till en leverantör och produkt. Kunderna ansåg allt för ofta att tekniken var svår och komplicerad och frustrationen i att inte förstå sin systemlösning var stor. Med filosofin att lösa dessa problem bildades Novemberbolaget.

Vi arbetar nu med många innovativa leverantörer och produkter på marknaden och kan tack vare gedigen erfarenhet i branschen skräddarsy en lösning som är optimal utifrån varje unikt projekt, oberoende leverantör och fabrikat. Lösningen är alltid vårt huvudfokus och vi översätter det i rätt produkter.

Vi förstår behovet av att förstå tekniken och är specialiserade på att skapa användarvänliga styrsystem. Som en del av vår helhetslösning utbildar vi personalen som ska hantera systemet, något som är oerhört uppskattat av våra kunder.

Gemensamt har vi ett stort intresse för personorienterad belysning (Human Centric Lightning). Vi utbildar kontinuerligt och även håller seminarier inom ämnet. Vid tillfällen har vi varit delaktiga som teknikansvariga för forskningsprojekt inom HCL och följer utvecklingen med stor spänning och entusiasm. Genom att använda artificiell belysning som efterliknar naturligt solljus och följer vår dygnsrytm och biologiska klocka kan vi öka välmående, produktivitet och livsglädje. Human Centric Lighting är särskilt värdefullt för oss i Norden med våra mörka vintermånader och vanliga påföljande problem som årstidsbundna depressioner och allmän trötthet.

Välmående människor i välmående byggnader är vårt mål!

Varför välja oss?  

Vi fokuserar på lösningen - inte produkten - Vi samarbetar med de mest innovativa leverantörerna av styrsystem på marknaden och är opartiska när vi hjälper dig att välja ett styrsystem, det väsentliga är att det är den bästa lösningen för just ditt projekt. 

Vi skapar styrsystem för vanliga människor  - Vi har specialiserat oss på att förvandla komplicerad teknik till användarvänliga styrsystem. Som en del av vår helhetslösning erbjuder vi utbildning i din systemlösning och dess alla funktioner -  på plats - i dina lokaler. 

Vi är experter på personorienterad belysning - Vi vet de positiva effekterna av rätt ljus på rätt plats och är experter på att skapa belysningsstyrning med fokus på människa och välmående. 


Per Vesterlund

Tel. 0732628084

Email: per@novemberbolaget.com

Kontor Stockholm

Elias Kyhlbäck

Tel. 0732628086

Email: elias@novemberbolaget.com

Kontor Halmstad

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.