Seminarier

Vi erbjuder seminarier inom förenklat underhåll, Human Centric Lighting och modern belysningsteknik

Tack vare våra många år i branschen och kunskap från olika koncerner och leverantörer av styrsystem och produkter har vi fått förmånen att föreläsa inom våra expertområden på fastighetsmässor, för konsulter och universitet. Vi brinner för att utbilda inom dessa områden och att fler ska få upp ögonen med styrsystem och alla möjligheter det har att erbjuda. 

Kontakta oss för att boka ett av våra seminarier eller kontakta oss så skräddarsyr vi en föreläsning efter ditt intresseområde.

Våra mest efterfrågade seminarium just nu:

Förenklat underhåll och optimal byggnadshälsa  - Upptäck möjligheterna med ett modernt styrsystem - Ett seminarium framförallt riktad mot fastighetsägare som sträver efter ett förenklat underhåll av fastigheten. Få reda på alla möjligheter med ett styrsystem, hur det bidrar till en bättre hälsa, spar tid och pengar. Välmående människor i välmående byggnader med hjälp av modern teknik. Hur man genom styrsystemet kan arbeta proaktivt och hela tiden vara steget före - innan något händer. Datorn och autonmatiserade rapporter är ditt verktyg för att kunna kontrollera alltifrån belysning till nödljus och övervakning i byggnaden.


Allt om DALI 2 - Nyaste tekniken inom standardiserade styrsystem.

Human Centric Lightning - Hur naturligt återskapat ljus kan påverka vår arbetsmiljö positivt och förbättra vår helhetshälsa.  

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.