Programmering

Programmeringen är vad man kan kalla för ett styrsystems hjärta. Här möter vision funktionalitet för att skapa den bästa möjliga helhetslösningen. Allt utifrån ert unika behov.

En modern byggnad förutsätter ett användarvänligt och anpassat styrsystem

Fastighetsautomation är ingen nyhet och i över 30 år har vi  av olika anledningar automatiserat delar av våra bostäder, arbetsplatser, lagerlokaler och kommersiella byggnader.

Ett modernt styrsystem med väl genomtänkta funktioner och en noggrann planerad ljusdesign är numera ett måste i alla moderna fastigheter. Dessa användarvänliga system ger oss hållbar belysning för välmående människor, energieffektiva utrymmen och effektiviserar byggnadens funktionalitet. 

Med modern teknik förverkligar vi ljusdesigners vision och skapar utrymmen där belysning, funktion, miljö och känsla hänger ihop för den perfekta ljusupplevelsen. Vårt mål är att skapa en optimal ljuskultur där människor trivs och mår bra. 

För oss är en bra programmering strukturerad, proaktivt framtagen, tydligt dokumenterad och lätt att förstå. Ett styrsystem måste med enkelhet kunna byggas om eller byggas ut vid senare tillfälle. I vårt arbete tar vi alltid höjd för ny teknik och den framtida utvecklingen.

Vare sig ni vill modifiera ett befintligt system eller planerar ert nästa stora projekt så hjälper vi er att skapa en enkel och hållbar ljusstyrning optimerad för människor och miljö.   

Vår filosofi är att med smarta metoder plocka fram enkla och hållbara lösningar. På så vis kan vi alltid garantera att du får den bästa möjliga lösningen för just ditt projekt.

Vilka är era behov? 

Ett programmerbart styrsystem kan beskrivas som en dator vilken används för att automatisera och underlätta olika typer av uppgifter i fastigheter. Detta kan vara allt från tända och släcka lampor på en innergård till att anpassa ventilationen i hela kontorslokaler. 

Vi erbjuder programmering av många olika system. Har ni redan ett system som behöver programmeras? Skall ni bygga ut eller bara komplettera. Går det att minska energianvändningen eller öka komforten i ert befintliga system? Genom noggrann behovsanalys skapar vi skräddarsydda lösningar som optimerar belysning och automation i era lokaler utifrån era behov. 

Human Centric Lighting - Artificiell belysning programmerat att efterlikna naturligt solljus

Med modern teknik bygger vi dynamiska och integrerade ljus- och styrsystem med fokus på välmående människor och energieffektiva utrymmen. 

Human Centric Lighting är ett människoorienterat förhållningssätt till belysning. Ditt ljussystem kan programmeras för att anpassa belysningens färgtemperatur och intensitet efter solens gång.  Med en belysning som följer vår naturliga dygnsrytm förbättras våra fysiologiska funktioner, vi sover bättre, är produktivare och känner oss mer välmående i vardagen. 

Med vad och hur kan ett styrsystem hjälpa er? Låta kreativiteten flöda, här är det bara fantasin som sätter gränser!
JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.